Zorgeloos naar je droomwoning met ons totaalaanbod

Brever is jouw partner voor nieuwbouw

Eén partner voor al uw installaties

Heb je een grond gekocht en wil je graag bouwen? Proficiat! Toch wel wat spannend, niet? Bij de bouw van een woning komt er heel wat kijken en soms weet je niet meer waar te beginnen. Hoe ga je verwarmen? Hoe ga je ventileren? Welke hernieuwbare technieken ga je gebruiken?

Geen zorgen! Wij staan jou bij met technisch advies waar nodig. Wij streven naar een ideaal wooncomfort voor iedere klant. Naast ons breed gamma in hernieuwbare energie zetten wij een stapje verder met onze expertise in elektriciteit en sanitair. Brever is jouw partner voor je nieuwbouw.

Hernieuwbare energie, de kern van de toekomst

Zonnepanelen woning

Vanuit de overheid worden er sinds 2014 nieuwe verplichtingen opgelegd voor nieuwbouw. Zo moet jouw woning een bepaalde hoeveelheid energie uit hernieuwbare energiebronnen halen. De eisen veranderen elk jaar, bekijk dus zeker de EPB-eisentabel die overeenstemt met de periode waarbinnen de bouwaanvraag of melding is ingediend. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek helpen wij jou graag verder met al jouw vragen, zodat je over alle nodige en juiste informatie beschikt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Je kan verschillende maatregelen nemen om te voldoen aan de voorwaarden:

  • Zonneboiler
  • PV-installatie
  • Warmtepomp
  • Warmtepompboiler (sinds 2019)

Er komt zoveel kijken bij een nieuwbouwwoning, daarom willen wij het werk voor jou lichter maken. Wij bieden onze klanten afzonderlijke installaties aan van zonnepanelen tot vloerverwarming. Maar Brever gaat nog veel verder dan dat. Ons divers team staat je bij tijdens de installatie van je zonnepanelen, warmtepomp, airco, ventilaties, vloerverwarming, enzovoort. Daarnaast kan u bij ons terecht voor alle elektriciteit werken en sanitair. Wij zorgen voor een volledige installatie van alle technische werken.

Zo’n 70% van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning. Slim bouwen betekent dus uw rendement verhogen.

Laat je energiefactuur dalen

Voor de plaatsing van zonnepanelen maken wij een berekening van de hoeveelheid die nodig is om aan te sluiten aan het eigen verbruik. Ook na de nieuwste veranderingen zijn zonnepanelen nog steeds een slimme investering. De terugverdientijd van zonnepanelen bedraagt gemiddeld 8 jaar. Bovendien ontvang je de komende jaren nog een premie voor de installatie ervan. Meer informatie hierover in één van onze blogs. Wij verzorgen ook de keuring van jouw installatie en helpen met de aanvraag van jouw premies.

Wij raden onze klanten wel aan om kleinere installaties te plaatsen die passen bij het eigen verbruik. Daarnaast bieden wij ook thuisbatterijen aan om bij eventuele overproductie de energie op te slaan.

Tip: Combineer je zonnepanelen met een thuisbatterij voor optimaal gebruik van je zonne-energie.

Duurzaam verwarmen

Warmtepomp
vloerverwarming

De meest duurzame manier van verwarmen blijft toch via een warmtepomp. Je kan hierbij voor verschillende types kiezen. Je kan kiezen voor een lucht-lucht warmtepomp, een lucht-water warmtepomp of grondwater warmtepomp. Met een lucht-water warmtepomp kan je gaan voor radiatoren of vloerverwarming. Iedere woning is anders waardoor de noden ook anders zijn. Aan de hand van jouw verwachtingen bieden wij advies op maat. Wij berekenen welke warmtepomp voor jou het beste is.

Geniet van een koele woning tijdens de warme zomers

Beeld je in… je vertrekt naar huis na een warme werkdag en je kan vanop je smartphone je huis verkoelen, zodat het fris is wanneer je thuis komt? 

Zalig toch! 

Kom altijd in een frisse woning thuis  wanneer het buiten snikheet is. Een airco onttrekt buitenlucht en koelt deze om vervolgens in de woning te blazen. Met één buitenunit kan u tot 8 binnenunits plaatsen, waardoor u 8 ruimtes kan verkoelen. Een airco zorgt voor een uitstekend wooncomfort en zorgt voor een optimale binnentemperatuur. Tijdens de winter kan je deze ook gebruiken om je woning te verwarmen. In ons gamma kan je wandmodellen en vloermodellen vinden, op basis van de mogelijkheden en jouw wensen bieden wij de beste oplossing.

fUJITSU WANDMODEL

Zorg voor een gezond leefklimaat

Een goede ventilatie is cruciaal voor een gezonde woning en is vergelijkbaar met onze ademhaling. Voldoende ventileren zorgt voor meer zuurstof in de woning, minder stof en vuil, het bevordert de luchtkwaliteit en je gezondheid. Ondertussen zijn ventilatiesystemen bij nieuwbouwwoningen verplicht. Wij bieden onze klanten een ventilatiesysteem type D en type C.

Voor meer informatie over de verschillen tussen beide systemen kan je terecht op de pagina van ventilatiesystemen.

Ventilatieysteem C

Extra diensten

Wij gaan verder dan enkel een duurzame woning en bieden ook laadpalen aan om je elektrische wagen aan je woning op te laden. Na de installatie van jouw toestellen kan u bij ons ook terecht voor een onderhoud om uw installatie optimaal te houden.

Wallbox pulsar

Hoe gaan we te werk?

Overtuigd? Dien je aanvraag in en dan doorlopen we samen met jou ons stappenplan.

1

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

2

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

3

Uitvoering

Ons team maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.

4

Nazorg

Door een vakkundig onderhoud blijft uw installatie goed werken en worden rendementsverliezen vermeden.