Thuisbatterij

Zelf energie opslaan

De thuisbatterij is ideaal te combineren met een zonne-installatie. Wanneer de zonne-installatie (te veel) energie produceert kan deze opgeslagen worden in het batterijsysteem voor later gebruik.

Onze thuisbatterijen zijn compatibel met een breed gamma aan omvormers voor zonnepanelen. Door een slimme samenwerking haal je meer energie uit je zonne-installatie.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan zeker de extra voordelen die een thuisbatterij oplevert of contacteer ons voor meer informatie.

Voordelen

Assortiment

Huawei
Huawei

Huawei

Combineerbaar met Huawei omvormers
  • Max. Vermogen: 5 kWh/ 10 kWh /15 kWh
  • Dimensies: 670 x 150 x 600 mm / 670 x 150 x 960 mm / 670 x 150 x1320 mm
  • Gewicht: 63,8 kg / 113,8 kg / 163,8 kg
SolarEdge
SolarEdge

SolarEdge

Combineerbaar met SolarEdge omvormers
  • Max. Vermogen: 4,6 kWh / 10 kWh
  • Dimensies: 540 x 500 x 240 mm/ 790 x 1179 x 240 mm
  • Gewicht: 54,7 kg / 121 kg

Word energie-onafhankelijker

Huiseigenaren kunnen energie-onafhankelijker worden en meer besparen door de overtollige productie van zonnestroom op een accu op te slaan. Die stroom kan dan wanneer en waar nodig worden gebruikt, dag en nacht. Accu opslag helpt om te voldoen aan de huishoudelijke energiebehoeften, wat resulteert in minder of goedkopere elektriciteit van het netwerk.

" Na een grondige studie van meerdere offertes van verschillende aanbieders kozen wij voor Brever voor de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij. Het aanbod van Brever sloot het beste aan bij onze wensen. De firma biedt kwalitatieve producten aan en dit aan een markconforme prijs. De installatie verliep vlot en de vooraf ingeschatte planning werd nagekomen. Alles verliep zoals een trein. Brever coördineerde ook de keuring en met succes. Het is fantastisch om te zien hoe zelfs in deze tijd van het jaar bij enkele uren zonneschijn de batterij kan voorzien in stroom vanaf de avond tot en met de ochtend. De mensen van Brever vormen een goed draaiend team. Mocht ik opnieuw moeten kiezen, ik zou geen seconde twijfelen."

Hoe gaan we te werk?

Overtuigd? Dien je aanvraag in en dan doorlopen we samen met jou ons stappenplan.

1

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

2

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

3

Uitvoering

Ons team maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.

4

Nazorg

Door een vakkundig onderhoud blijft uw installatie goed werken en worden rendementsverliezen vermeden.