Samenwerkingen

Teamwork makes the dream work

Stolz zonnepanelen

Meubelzaak Stolz

Stolz is een meubelzaak gespecialiseerd in ledere meubels, zoals salons of stoelen. Hun winkel is gelegen te Kortenberg. Om verder te bouwen aan een duurzame toekomst, mocht Brever zonnepanelen op hun winkel plaatsen. Nu kunnen zij volop genieten van hun zonne-energie.

Apotheek en Thuizorgwinkel Spruyt

Bij apotheek Spruyt plaatsen wij twee lucht-lucht warmtepompen van Fujitsu. Op deze manier kunnen zij hun ruimte perfect verwarmen of afkoelen. Daarnaast investeerden zij in een ventilatiesysteem type D om de luchtkwaliteit te bewaren. Ook mochten we een zonnepaneelinstallatie plaatsen.

Deli Drinks

Drankencentrale Deli Drinks

Op de drankencentrale Deli Drinks plaatsen wij zonnepanelen. Sommige mensen zullen de drankencentrale eerder kennen onder de naam Drinks De Cnijf. Met een nieuwe naam en zonnepanelen op hun gebouw zijn zij volledig klaar voor een nieuwe duurzame start. 

HM-projects

Wat een eer om met zo’n creatief interieurbureau te mogen samenwerken. Dag in dag uit zijn zij bezig om hun klanten een mooi en duurzaam interieur te bieden. Brever kon hen een duurzaam pand bezorgen dankzij de plaatsing van zonnepanelen. 

HM projects
Samenwerking AEF

AEF construct

Voor AEF Construct mochten wij ondertussen ook al een aantal projecten verwezenlijken. Eén van die projecten was het project La Corbeille, waarbij Brever de appartementen en lofts van groene stroom mocht voorzien. Wij bouwen mee aan een groene toekomst voor iedereen.

WZC Ter Burg

Ook in het woonzorgcentrum te Nossegem plaatsten we zonnepanelen.

 Woonzorgcentra en ziekenhuizen hebben een enorm hoog verbruik, door de plaatsing van zonnepanelen daalt hun energiekost enorm.

Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend bij met advies en offertes

zonnepanelen - elektrische auto

Elektrisch rijden is al de toekomst

Vanaf 1 september 2021 zal er heel wat veranderen omtrent elektrisch rijden en zal het voor zowel particulieren als bedrijven interessant worden om te investeren in laadpalen. Ondertussen kan je bij Brever niet alleen terecht voor zonnepanelen of airco’s, maar ook voor laadpalen. Wij zijn een gecertificeerd leverancier en installateur van laadpalen. Wij bieden de merken EvBox, NewMotion en SolarEdge aan. Door de voortdurend veranderende markt is het soms moeilijk om de nieuwste trends op te volgen. Daarom houden wij jou op de hoogte van de nieuwste veranderingen.