Brever Bureau

Versterking aan boord!

Het team van Brever Bvba breidt uit met twee extra werkkrachten.

Wij verwelkomen onze nieuwe projectingenieur Steven Vandersteen, die voortaan samen met Thomas Brever zal instaan voor de voorbereiding en opvolging van onze projecten.

Steven studeerde net zoals Thomas Elektromechanica aan De Nayer en volgde daarna het schakeljaar Industrieel Ingenieur aan groep T. Als Master in de industriële wetenschappen startte hij als projectmanager bij een groot industrieel bedrijf en deed hierbij veel ervaring op met klanten. Hij vindt klantgerichtheid heel erg belangrijk en zal ook in zijn functie hier dichtbij de klanten staan.

Zijn interesse in de energiesector, het verlangen om meer een eigen stempel te kunnen drukken in een bedrijf, alsook het gevoel meer zichtbaar iets te kunnen bijdragen aan de werking, zorgden ervoor dat hij besloot om bij ons aan boord te komen.

Leuk weetje; Steven liet zonnepanelen plaatsen in December 2018, door… Brever! Naast onze projectingenieur is hij dus ook één van onze tevreden klanten.

Om ons op administratief vlak te ondersteunen sloot ook Jorne Maes zich aan bij ons team.  Hij studeerde groenmanagement In Sint-Niklaas en werkte eerder als adjunct winkelmanager in een tuincentrum. Jorne was op zoek naar een administratieve deeltijdse functie en gezien zijn interesse in duurzaamheid kwam hij al snel bij Brever terecht.

Jorne koos er net zoals Steven bewust voor om zich voortaan in te zetten in een kleiner bedrijf met groeipotentieel, waarbij medewerkers ook zelf kunnen meedenken en meegroeien.

Leuk weetje: Jorne en zijn partner renoveerden hun eigen woonst zo duurzaam mogelijk. Naast zijn administratieve vaardigheden heeft hij dus ook een basiskennis rond duurzame materialen.

Wij zijn alvast heel tevreden met deze toppers in ons team en hopen op deze manier nog meer tevreden klanten te bekomen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *