Brever Communicatiemedewerker

Het gezicht achter onze marketing.

Na mijn studies in Marketing en Communicatiewetenschappen was het dringend tijd voor wat anders. Na een paar sollicitatiegesprekken kwam er een plekje vrij bij Brever. Met veel enthousiasme solliciteerde ik hiervoor en mocht ik vervolgens op gesprek komen. Als schoolverlater is het niet altijd makkelijk om een eerste job te vinden, maar bij Brever werd ik met open armen ontvangen.

Met een klein hartje en stiekem toch wat stress wandelde ik maandag het kantoor van Brever Energie binnen en daar stond die dan… mijn eigen bureau. Vanuit deze plek zou ik mee het reilen en zeilen bepalen van Brever. Al snel was er van stress geen sprake meer, ik werd onthaald in een warm en enthousiast team. Tijdens mijn eerste meeting dacht ik meteen ‘Dit wordt een hele uitdaging, maar ik heb hier zó veel zin in!’ De ideeën stroomden binnen en ik kreeg zin om er in te vliegen.

Na mijn eerste werkdag kwam ik thuis en kon ik met veel enthousiasme vertellen over mijn eerste ervaringen en gedrevenheid om er volledig voor te gaan. Brever Energie is zó veel meer dan enkel zonnepanelen, zij hebben een uitgebreid gamma en hebben enorm veel kennis binnen hun vak. Eerlijk gezegd was dit voor mij een markt waar ik zelf niet erg in thuis ben, maar ik ben er zeker van dat ik binnen dit bedrijf veel kan bijleren. Vervelen zal ik mij hier niet snel doen.

Ik kijk uit naar mijn verdere carrière binnen dit bedrijf en ben hen dankbaar voor deze kans. Samen gaan we er iets moois van maken!

Heb jij interesse in energietechnieken en kriebelt het om ook deel uit te maken van een gedreven team in een groeiend, innoverend bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via esther@brever.be of +32 (0)485 03 32 45 en wie weet word jij onze nieuwste aanwinst.


Bekijk onze openstaande vacatures

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *