Laadpalen voor bedrijven

Laadpalen voor bedrijven

Welkom bij Brever, de specialist in duurzame oplossingen voor bedrijven. Met onze laadpalen voor elektrische auto’s, bieden wij een toekomstgerichte oplossing voor bedrijven die willen bijdragen aan een betere wereld

Waarom kiezen voor Brever?

– Meerdere laadpalen mogelijk: Brever biedt verschillende laadpalen die werken met verschillende standaarden en oplaadsnelheden. Hierdoor kunnen meerdere elektrische auto’s tegelijkertijd opladen, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.

 – Eenvoudige installatie: De laadpalen van Brever worden snel en eenvoudig geïnstalleerd. Onze specialisten zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en veilig wordt uitgevoerd.
 
– Flexibele abonnementen: Brever biedt flexibele abonnementen aan die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Zo kunt u kiezen tussen verschillende pakketten met variabele tarieven en abonnementen voor verschillende aantallen laadpalen.
 
– Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Door laadpalen op uw terrein te plaatsen, laat u als bedrijf zien dat u milieubewust bent en bijdraagt aan een betere wereld. Daarnaast is het een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde en biedt het uw medewerkers de mogelijkheid om hun auto op te laden terwijl ze werken

Fiscaal voordeel voor bedrijven

– Ondernemingen die tussen 1 september 2021 en 31 augustus 2024 investeren in een publiek toegankelijk laadstation kunnen rekenen op een verhoogde kostenaftrek. De vermindering zal stelselmatig in de tijd worden afgebouwd.

-Deze laadinfrastructuur moet vrij toegankelijk zijn. Dit ofwel binnen of buiten de normale openingstijden.

-Voor investeringen tussen 1 september 2021 en 31 december 2022 geldt een aftrekpercentage van 200%.

-Voor investeringen tussen 1 januari 2023 en 31 augustus 2024 geldt een aftrekpercentage van 150%.

Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden voor laadpalen van Brever. Wij bieden duurzame oplossingen die aansluiten bij uw wensen en eisen.Samen kunnen we uw bedrijf en de wereld een stukje groener maken.