Split airco

Keep it cool

Monosplit airco

Zoals de term al doet vermoeden bestaat een monosplit airco uit één buitenunit en één binnenunit. Met dit systeem kan u één specifieke ruimte koelen of warmen. Binnen dit gamma bieden wij verschillende modellen aan, naargelang ieders wens. Een vaste airco heeft verschillende voordelen in vergelijking met een airco zonder buitenunit. Het heeft een groter koelvermogen en is een stuk efficiënter in de verspreiding van de koele lucht. De meeste binnenunits zijn fluisterstil waardoor de goede nachtrust niet wordt verstoord.

airco - airconditioning
airco - airconditioning

Multisplit airco

Met een multi-split airco kan u meerdere ruimtes verkoelen met slechts één buitenunit. Met dit systeem worden er verschillende binnenunits aan één buitenunit gekoppeld. De binnenunits kunnen op verschillende plaatsen geïnstalleerd worden, wij bieden vloermodellen en wandmodellen aan naargelang uw voorkeur. Bovendien kan je verschillende modellen op één buitenunit plaatsen, u kan dus kiezen voor een stijlvol model voor in de woonkamer en een basismodel voor in de slaapkamers.

 Je kan de verschillende binnenunits apart besturen met behulp van de afstandsbediening of via de app. Een multi-split airco neemt minder plaats in beslag in vergelijking met twee afzonderlijke split airco’s. Daarnaast kan u naast verkoelen de ruimte ook opwarmen tijdens de winter, wat een extra troef is van de airconditionings.

Tijdens eens eerste kennismakingsgesprek bekijken wij samen wat uw wensen zijn en welk systeem hier het beste op aansluit.

Hoe gaan we te werk?

Overtuigd? Dien je aanvraag in en dan doorlopen we samen met jou ons stappenplan.

1

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

2

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

3

Uitvoering

Ons team maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.

4

Nazorg

Door een vakkundig onderhoud blijft uw installatie goed werken en worden rendementsverliezen vermeden.

Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend bij met advies en offertes