Zonnepanelen op uw bedrijf

Het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijf is de dag van vandaag zowel financieel als marketinggericht een interessante investering. Uw bedrijf wordt onafhankelijk van de stijgende energieprijzen waardoor u  bespaart op energiekosten. Daarnaast draagt de installatie bij aan het imago van uw bedrijf als milieubewuste organisatie.

Voordelen

Zonnepanelen Bedrijf Erps-Kwerps

Produceert u meer dan u verbruikt?

Dan zijn er twee mogelijkheden:

  • De installatie is kleiner dan 10 kW (5 kWp in Brussel) : u geniet van een terugdraaiende elektriciteitsmeter. De geproduceerde energie die u nu niet verbruikt kan u later verbruiken. (bij installaties gekeurd voor 31/12/2020)
  • Uw installatie is groter dan 10 kW (5 kWp in Brussel) : wat u injecteert op het net wordt apart gemeten. U mag uzelf “energieproducent” noemen. U wordt betaald voor de elektriciteit die u op het net zet en u kan recht hebben op groenestroomcertificaten. (voor meer informatie kan u terecht op onderstaande links)

Elektrische bedrijfswagens?

Combineer zonnepanelen met laadpalen voor uw elektrische bedrijfswagens. Wij bieden laadpalen met abonnement aan: Handig om de laadhoeveelheid van personeel en klanten te registreren.
Dries De Borchgrave
Energie-adviseur

Onze adviseur staat u graag bij met tips en tricks. Aarzel dus niet en neem contact op.

Hoeveel uren scheen de zon?

Wij houden voor onze klanten de veranderingen van de zonne-uren bij om een accuraat beeld te vormen. We zien nog steeds een positieve evolutie in het aantal uren zon in vergelijking met de norm. De terugverdientijd van zonnepanelen schommelt rond de 8 jaar en bovendien ontvang je nog een premie voor de installatie ervan.

Grafiek zonne-uren

Bron: KMI

Hoe gaan we te werk?

Overtuigd? Dien je aanvraag in en dan doorlopen we samen met jou ons stappenplan.

1

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

2

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

3

Uitvoering

Ons team maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.

4

Nazorg

Door een vakkundig onderhoud blijft uw installatie goed werken en worden rendementsverliezen vermeden.