Koelwagens

Voor bedrijven en particulieren

Koelwagens

Bent u op zoek naar een koelaanhangwagen voor uw feest of event? Je zou immers niet willen dat je lauwe drank moet serveren aan je gasten. Brever verhuurt koelwagens voor verschillende gelegenheden, van tuinfeest tot personeelsfeest. Een koelwagen is een veilige manier om uw eten en drank koel te houden en zorgeloos te genieten van uw feest. Wij bieden de mogelijkheid om deze voor een dag, een weekend of een week te huren. Voor langere periodes, maken wij graag een offerte op maat.

Een koelhangwagen kan gemakkelijk verplaatst en geplaatst worden. Wij plaatsen de koelaanhangwagens en maken deze gebruiksklaar. Deze beschikken over een goede thermische isolatie door de goed sluitende deuren. Hierdoor blijft de gekoelde binnenruimte gegarandeerd.

Temperatuur: tussen 0° en 10°

Spanning: 230 volt

Afmetingen: 240 x 150 x194 cm

Koelcel

Ben je op zoek naar een grotere of langdurige oplossing?

Naast koelwagens bieden wij ook het grotere broertje aan, een koelcel. Dit is de ideale oplossing voor grotere events en bieden ook een oplossing op langere termijn. Dankzij de grotere capaciteit zijn deze geschikt voor supermarkten, horeca of langdurige events. Ze kunnen dus een vervanging bieden tijdens een uitval, verbouwingen of een seizoenspiek.

Meer informatie op aanvraag.

Service

Onze koelunits worden grondig onderhouden, maar een technische probleem is nooit uit te sluiten. Ook dan staan onze koeltechnici klaar om je verder te helpen. Daarnaast geven wij jou ook vrijblijvend advies over de aansluitingsvoorwaarden en plaatsbepaling. De koelunits kunnen geleverd worden in een straal van 25 km of opgehaald worden.

Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend bij met advies en offertes

Hoe gaan we te werk?

Overtuigd? Dien je aanvraag in en dan doorlopen we samen met jou ons stappenplan.

1

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

2

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

3

Uitvoering

Ons team maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.

4

Nazorg

Door een vakkundig onderhoud blijft uw installatie goed werken en worden rendementsverliezen vermeden.