Laadpaal Leuven

Installateur elektrische laadpalen Leuven

Bent u nog op zoek naar een installateur van laadpalen te Leuven? Ons bedrijf is gespecialiseerd en gecertificeerd in de installatie van Laadpalen en is zeer actief in regio Leuven.

Een laadpaal voor elke elektrische wagen

Heeft u een elektrische wagen of wilt u er één aankopen? Overweeg dan zeker om een laadpaal te laten installeren. Met een elektrische laadpaal kan u sneller en veiliger uw wagen opladen. 

Brever als uw installateur

Bij Brever begrijpen de het belang van een betrouwbare en efficiënte laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Daarom bieden we professionele laadpaalinstallaties aan die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en werken we dagelijks aan een goede na-service.

Laadpaal
Laadpaal door Brever

Betrouwbare partner

Brever plaatst laadpalen van verschillende merken sinds 2016 te regio Zemst en beschikt daardoor over de nodige kennis en ervaring. Dagelijks zetten wij ons in om de laadpalen vakkundig te plaatsen. Na onze werken wordt de plaatsing dubbel gecontroleerd door een gecertificeerd keurder en beschikt uw over een geldig keuringsattest.

Onze laadpalen richten zich op snel en slim laden. Een laadvermogen tot 22kw en je laadpaal vanop afstand bedienen behoort tot de mogelijkheden met de gebruiksvriendelijke app. Op deze manier kan je ook makkelijk inzichten verkrijgen zoals je laadgeschiedenis, energieverbruik en kosten. 

Onze merken

2 in 1
Omvormer en laadpaal 

2.5 keer sneller opladen*
* In vergelijking met een standaard mode 2 oplader (2.7kW@230Vac)

EV lader SolarEdge

Groener opladen 

Verlaag uw elektriciteits-rekening

Naast EvBox en SolarEdge plaatsen wij ook laadpalen van NewMotion. NewMotion werd in 2009 opgericht en is sindsdien dé gecertificeerde pionier in e-mobiliteit. Zij richten zich op het aanbieden van een professionele en slimme oplossing voor elke klant, zodat iedere gebruiker eenvoudig hun product kan gebruiken. Met hun efficiënte laadpalen willen ze bijdragen aan een duurzame manier van autorijden. Hun aanpak loont, want ondertussen werden er al 200.000 laadpalen in 35 landen van dit merk geplaatst. De grootste markt ligt in Europa, waar zij de grootste partner zijn voor elektrisch laden.

De laadpalen van NewMotion richten zich op snel laden, met een laadsnelheid tot 22kW. Daarnaast is het eenvoudig om je laadpaal, zelfs vanop afstand, te bedienen met de gebruiksvriendelijke app. Op deze manier kan je ook makkelijk inzichten verkrijgen zoals je laadgeschiedenis, energieverbruik en kosten. Bovendien bieden zij ook 2 jaar garantie aan op hun producten. Wilt u onderweg opladen? Geen enkel probleem! Door de enorme aanwezigheid in gans Europa vind je via de app vlot een oplaadpunt bij jou in de buurt.

Advies

Voor KMO's bieden wij laadpalen met abonnement aan: Handig om de laadhoeveelheid van personeel en klanten te registreren
adviseur laadpalen
Kurt
Energie-adviseur

Onze adviseur staat u graag bij met tips en tricks. Aarzel dus niet en neem contact op.

Hoe gaan we te werk?

Overtuigd? Dien je aanvraag in en dan doorlopen we samen met jou ons stappenplan.

1

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

2

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

3

Uitvoering

Ons team maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.

4

Nazorg

Door een vakkundig onderhoud blijft uw installatie goed werken en worden rendementsverliezen vermeden.

1

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

2

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

3

Uitvoering

Ons team maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.

4

Nazorg

Door een vakkundig onderhoud blijft uw installatie goed werken en worden rendements-verliezen vermeden.

Laadpaal oplaadpunt Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Korbeek-Lo

Wat denken onze klanten?

Lorenzo
Read More
Uitgebreide en duidelijke informatie op voorhand. Goede prijs/kwaliteit. Uitstekende service. Een gemotiveerd team met kennis van zaken. Ook op vlak van keuring en administratie hoef je zelf niets te doen. Kortom: een aanrader!
Manuel
Read More
Heel goeie ervaring om met Thomas te werken. Duidelijke communicatie, geen verassingen, proper en snel gewerkt. Tijdens de werken komt het steeds updaten van de stappen die gaan starten en vragen of het ok is.
Previous
Next