Airco Daikin

Geniet van een huis op temperatuur

Uw partner in airco

Met een airco in huis geniet je steeds van de optimale temperatuur. Vergeet die slapeloze nachten tijdens de warme zomermaanden en kom thuis in een warme thuis tijdens de koude wintermaanden. Zalig toch?

Waarom Brever?

Ben je niet zeker over wat het beste in jouw woning past? Wij bieden jou vrijblijvend advies en maken een gratis offerte op. Wij staan steeds garant voor een propere afwerking, garantie op onze toestellen en wij bieden de mogelijkheid van een jaarlijks onderhoud. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor een Daikin airco.

Airco - airconditioning fujitsu

De klimaatsystemen van Daikin

Logo Daikin

Al meer dan 50 jaar is Daikin gespecialiseerd in airco’s. De lucht/lucht warmtepompen worden vaak geplaatst in een nieuwbouw of renovatieprojecten. Dit systeem haalt energie uit de lucht en doormiddel van de temperatuurafgifte wordt via het binnentoestel de optimale temperatuur afgegeven.

Wandmodellen

Ben jij eerder op zoek naar een stijlvol toestel? Dan raden wij u de stylish wandmodellen aan. Naast de knappe uitstraling zijn deze toestellen muisstil, waardoor u kan genieten van een koele en stille ruimte. Dankzij het Coanda-effect is er een perfecte temperatuurverdeling doorheen de ruimte. Daarnaast bevat dit toestel een intelligente thermische sensor die de luchtstroom aanpast naargelang temperatuursveranderingen.

Andere wandmodellen in ons gamma zijn de Emura, Perfera en Comfora, dankzij de 3D luchtstroom wordt de lucht naar alle hoeken van de kamer geblazen. Ook deze toestellen zijn bijna onhoorbaar wanneer ze de ruimte koelen of warmen. Bovendien bevat de Emura een zilverfilter voor een optimale luchtzuivering en een allergeenbestrijding.

Wil je jouw airco graag vanop afstand besturen? Dan kan je zowel opteren voor het Stylish of Emura, Perfera wandmodel. Via de app kan je vanop eender welke locatie je toestel besturen.

Vloermodellen

Heb je geen plaats om een wandmodel te plaatsen of vindt je een vloermodel mooier? Ook dan kunnen wij jouw bij Brever van dienst zijn. Vloermodellen worden vaak geplaatst in kleinere ruimtes of ruimtes waar de muren wat lager zijn. 

Een voordeel van een vloermodel is de verspreiding van de lucht, de luchtstroom gebeurd naar boven waardoor de lucht niet rechtstreeks op het lichaam terecht komt. De vloerverwarmingsfunctie optimaliseert de convectie van de lucht. Door de heat boost is er ook een snelle verwarming tijdens het opstarten.

De werking van een airco

Werking airco

Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend bij met advies en offertes